Tilbud

Blanche sommerdyne/pudesæt | 140×200/220cm | 60x50cm | Xdream | Nortex

DKK 1.199,00DKK 1.249,00

Blanche-modellen er en sommerdyne, som er fremstillet af søsterselskabet til Brinkhaus – Xdream. Xdream er det billigere alternativ til Brinkhaus’ kvalitetsdyner og ligger derfor i et prisleje, hvor alle kan være med.

Ideel størrelse på hovedpuden, da man undgår at lægge med skuldrene på puden. Lynlås, så man kan justere fyldmængden. Fremstillet af 80% genanvendt PET-flasker / kuglefiber og 20% Rhombofill softskum. Puden er både allergivenlig og miljøvenlig, hvilket gør den velegnet til alle.

Køb et sæt bestående af dyne og pude.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , Tag:

Beskrivelse

Sommerdyne og design hovedpude

Dette er et let sommersæt bestående af sommerdyne, som er fyldt med 90% andedun og 10% andefjer og dertil en lækker soft hovedpude, hvor du er med til at designe din egen hovedpude.. Generelt set er denne dyne en meget fin sommerdyne til prisen. En sommerdyne er en god dyne til dig, hvis du har tendens til at få det varmt om natten på de lune sommernætter. For nogle kan sommerdynen være det rigtige valg hele året rundt, og for andre er sommerdynen en god skiftedyne i de varme perioder.

En lækker soft hovedpude, hvor du er med til at designe din egen hovedpude. Ideel størrelse, da man undgår at lægge med skuldrene på puden. Lynlås, så man kan justere fyldmængden. Fremstillet af 80% genanvendt PET-flasker / kuglefiber og 20% Rhombofill softskum. Puden er både allergivenlig og miljøvenlig. Den er allergivenlig og velegnet til alle.

Hvorfor vælge en sommerdyne?

Vi vil vove at påstå, at det er det mest optimale valg for størstedelen af befolkningen at skifte mellem mindst to typer dyner i løbet af et år, da det er de færreste soveværelser, som har den samme temperatur året rundt. For nogle kan det være en helårsdyne og en vinterdyne. For andre kan det være en helsårsdyne og en sommerdyne. Menneskers behov er vidt forskellige, og nogle vælger endda en kombination af alle tre modeller.

Selvom mange mennesker stadig har en enkelt dyne – den klassiske helårsdyne, kan det være en god investering i din nattesøvn og dit helbred at investere i en sommerdyne. Her er det vigtigt, at du kan identificere dit behov. For at finde ud af hvad dit behov er, er det vigtigt at føle efter. Vågner du ofte badet i sved i sommermånederne? Og har du ofte svært ved at sove i varmen med din almindelige helårsdyne? Så kan det være et tegn på, at du har behov for en sommerdyne.

Du bør skifte til en sommerdyne, når temperaturen stiger. Mængden af fyld er mindre, og en sommerdyne er derfor dejlig kølig. Hvis du generelt har det varmt om natten, kan sommerdynen være det ideelle valg for dig – også hele året rundt.

 

 

Yderligere information

Mærker

Nortex, Xdream

Størrelse

60×50 cm design pude, 140×200 – enkeltdyne, 140×220 – lang enkeltdyne

Stof

100% mako-bomuld, fint dunbatist, Hvid cambric 100% bomuld.

Duntype

Syntofill – 80% recycled PET flasker kuglefiber – 20% Softskum Rhombofill, Hvide polske andedun og fjer (90% dun/ 10% fjer)

Pleje

Dynen og puden kan vaskes ved 60°C med efterfølgende tørretumbling.

Fyldmængde

250 gram, 400 gram

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.