Tilbud

Ekstra sval dobbelt sommerdyne | 200 x 220cm | Nortex Premium

DKK 2.200,00 DKK 1.540,00

Du vil opleve denne dyne som ekstra svalende og ekstremt let og luftig. Du får her en dyne i absolut topkvalitet, som er særligt velegnet til højsommeren, hvor vejret bliver varmere. Se vores øvrige udvalg af sommerdyner her

Ikke på lager

Varenummer (SKU): D622es Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Sommerdyne

En sommerdynes fornemmeste opgave er at hjælpe kroppen med at holde sig sval i løbet af de varme sommernætter. Denne sommerdyne er skræddersyet til netop det formål og giver derfor en ekstra sval isolering, der gør, at du vil opleve en køligere og mere behagelig nattesøvn.

Du bør skifte til en sommerdyne, når temperaturen stiger. Mængden af fyld er mindre, og en sommerdyne er derfor dejlig kølig. Hvis du generelt har det varmt om natten, kan sommerdynen være det ideelle valg for dig – også hele året rundt.

Dynen findes både i en normal sommervariant, men også i denne ekstra svale variant, som er beregnet til dig, der næsten ikke kan holde varmen ud om natten.

Hvorfor vælge en sommerdyne?

Vi vil vove at påstå, at det er det mest optimale valg for størstedelen af befolkningen at skifte mellem mindst to typer dyner i løbet af et år, da det er de færreste soveværelser, som har den samme temperatur året rundt. For nogle kan det være en helårsdyne og en vinterdyne. For andre kan det være en helsårsdyne og en sommerdyne. Menneskers behov er vidt forskellige, og nogle vælger endda en kombination af alle tre modeller.

Selvom mange mennesker stadig har en enkelt dyne – den klassiske helårsdyne, kan det være en god investering i din nattesøvn og dit helbred at investere i en sommerdyne. Her er det vigtigt, at du kan identificere dit behov. For at finde ud af hvad dit behov er, er det vigtigt at føle efter. Vågner du ofte badet i sved i sommermånederne? Og har du ofte svært ved at sove i varmen med din almindelige helårsdyne? Så kan det være et tegn på, at du har behov for en sommerdyne.

Du bør skifte til en sommerdyne, når temperaturen stiger. Mængden af fyld er mindre, og en sommerdyne er derfor dejlig kølig. Hvis du generelt har det varmt om natten, kan sommerdynen være det ideelle valg for dig – også hele året rundt.

Yderligere information

Mærker

Nortex

Kvalitet

PREMIUM

Størrelse

200×220 – lang dobbeltdyne

Stof

Hvid cambric 100% bomuld.

Duntype

Ungarske gåsedun

Bæreevne

768 CUIN (12)

Fyldvægt

425 G

Kantbånd

Hvid bomuld.

Allergi

Særdeles allergivenlig. Yderstoffet er duntæt og danner en membran, som forhindrer optagelse af allergener. Vask ved 60°C vil helt fjerne allergener fra produktet.

Pleje

dynen kan vaskes ved 60°C med efterfølgende tørretumbling

Garanti

5 år

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

black friday sale dyner og puder
personlige-gaver-som-varmer
black friday sale dyner og puder