Håndklæde | Antra | Flamant

DKK 78,00DKK 548,00

Flamants serie af badetekstiler består af vaskeklude og håndklæder i forskellige størrelser til alle hverdagens formål. Produkterne er lavet i en ultra lækker kvalitet, som smyger sig blødt om kroppen. De kombinerede materialer gør, at du her får et luksusprodukt, som du vil benytte i mange år frem.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Håndklæde

Dette super lækre og absorberende håndklæde fra Flamant er i en kvalitetsklasse for sig. Med de kombinerede materialer af 50% bambus og 50% bomuld får du her et kvalitetsprodukt, som er ultra blødt, mens det samtidig bevarer en optimal sugeevne.

Det er muligt at kombinere håndklæderne på forskellig vis, så du får et lækkert samspil af farver og nuancer på dit badeværelse. Eksempelvis vil det være ideelt at kombinere dette håndklæde med farven “White Antra” – et hvidt håndklæde med en farvet kant, som matcher dette håndklæde. Find produktet her.

Alle Flamants håndklæder fås i fire forskellige størrelser:

  • Vaskeklud – 16 x 21 cm
  • Gæstehåndklæde – 25 x 50 cm
  • Håndklæde – 50 x 100 cm
  • Badehåndklæde – 90 x 150 cm

For at udnytte håndklædets sugeevne på bedste vis opfordrer vi dig til at lægge håndklædet i koldt vand natten over inden brug og derefter vaske det på 30 grader. Når du har gjort det, er håndklædets sugeevne forbedret, og farven binder sig bedre til bomulden. Desuden opfordrer vi dig til at tørretumble håndklæderne for en ekstra blød og “fluffy” fornemmelse.

Yderligere information

Mærker

Flamant

Design

Ensfarvet.

Materiale

50% bambus og 50% bomuld.

Vask

Vaskes på skånevask ved 40 grader. Kan tørretumbles ved lav temperatur.

Størrelse

16×21 – vaskeklud (handske), 25×50 – gæstehåndklæde, 50×100 – håndklæde, 90×150 – badehåndklæde

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.