Tilbud

Økologisk dyne/pudesæt | 140×200/220 cm | 60×63 cm | Nortex Premium

DKK 3.499,00DKK 3.799,00

Dette er en dyne i økologisk bomuld fyldt med lækre gåsedun. En økologisk helårsdyne til dig, der vil kunne holde varmen hele året. Hvis du vælger en af vores dyner i den økologiske Premium-serie, kan du sove med god samvittighed. På dynen gælder vores 30 dags fyldreguleringsgaranti. 

Hovedpuden får du en god og fyldig, klassisk hovedpude i økologisk kvalitet. Puden er fyldt med gode gåsedun/småfjer fra landgæs og omsluttet af et naturfarvet kvalitetsvår. Hovedpuden indeholder en standardmængde fyld, som passer til de fleste behov. 

Køb et sæt bestående af dyne og pude.

Ryd

Beskrivelse

Økologisk helårsdyne og hovedpude

Med dette økologiske dyne/pudesæt går du hverken på kompromis med kvaliteten eller miljøet. Helårsdynen er god til dig, som har brug for en dyne, der kan bruges på alle tider af året eller som en primær dyne, der efter sæson udskiftes med en sommer- og/ eller vinterdyne. Dynen består af gode ungarske gåsedun, som sikrer dig en god nattesøvn i mange år frem.

Rigtig mange af vores kunder elsker den klassiske fyldige hovedpude, som giver den ideelle støtte alt efter sovestilling og pudens fyldmængde. Vi har lavet puden i et økologisk vår og fyldt den med gode dun og fjer fra landgæs.

I vores Nortex Premium-serie er der lagt vægt på høj kvalitet, bæredygtighed og naturen til en overkommelig pris.

Hvorfor vælge en økologisk dyne og hovedpude?

Med denne dyne og hovedpude tager vi hensyn til både dig og naturen. Hele processen – fra bomuldsmark til færdig produkt, er gennemført med respekt for naturen, de mennesker der arbejder med produktet og den endelige slutbruger af produktet. Der er taget vidtrækkende hensyn under bomuldsproduktionen, forbehandlingen af bomulden og under den senere farvning. Derudover er der taget sociale hensyn i produktionslandet, som tilgodeser alt fra Fair Trade til arbejdernes foreningsfrihed.

Vi er gået hele linen ud og benytter selvfølgelig kun fyldmaterialer, der ligeledes viser hensyn til både natur, dyr og mennesker.

Dynen og hovedpuden er derfor fremstillet uden kunstgødning, afløvningsmidler, pesticider, ammoniak, klor, optisk hvidt, formaldehyd, benzen, AZO-farvestoffer og tungmetaller – listen er lang (faktisk endnu længere). Desuden er der taget sociale hensyn under fremstillingen.

Yderligere information

Mærker

Nortex

Kvalitet

PREMIUM

Størrelse

140×200 – enkeltdyne, 140×220 – lang enkeltdyne, 60×63 cm

Stof

Naturfarvet økologisk cambric 100% bomuld., Naturfarvet økologisk twill – 100% bomuld

Duntype

Små hvide gåsefjer, Ungarske gåsedun

Bæreevne

9, 11

Fyldvægt

500 G, 625 G

Kantbånd

Grøn bomuld.

Allergi

Særdeles allergivenlig. Yderstoffet er duntæt og danner en membran, som forhindrer optagelse af allergener. Vask ved 60°C vil helt fjerne allergener fra produktet.

Pleje

Alle vores dyner og puder kan vaskes ved 60°C med efterfølgende tørretumbling.

Garanti

5 år.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.