Tilbud

Økologisk hovedpude | mindre fyldmængde | Nortex Premium

DKK 890,00 DKK 623,00

Her får du en klassisk hovedpude i økologisk kvalitet. Puden er fyldt med gode gåsedun fra landgæs og omsluttet af et naturfarvet kvalitetsvår. Vær opmærksom på, at denne pude er fladere end en standard hovedpude, hvilket er godt til dig, der ofte sover på maven. 

Varenummer (SKU): D740 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Økologisk hovedpude

Rigtig mange af vores kunder elsker den klassiske fyldige hovedpude, som giver den ideelle støtte alt efter sovestilling og pudens fyldmængde. Vi har lavet puden i et økologisk vår og fyldt den med gode dun og fjer fra landgæs. Desuden er en økologisk hovedpude godt for både dig og miljøet.

Hvorfor vælge en økologisk pude?

Med denne hovedpude tager vi hensyn til både dig og naturen. Hele processen – fra bomuldsmark til færdig pude, er gennemført med respekt for naturen, de mennesker der arbejder med produktet og den endelige slutbruger af produktet. Der er taget vidtrækkende hensyn under bomuldsproduktionen, forbehandlingen af bomulden og under den senere farvning. Derudover er der taget sociale hensyn i produktionslandet, som tilgodeser alt fra Fair Trade til arbejdernes foreningsfrihed.

Vi er gået hele linen ud og benytter selvfølgelig kun fyldmaterialer, der på samme måde viser hensyn til både natur, dyr og mennesker.

Puden er derfor fremstillet uden kunstgødning, afløvningsmidler, pesticider, ammoniak, klor, optisk hvidt, formaldehyd, benzen, AZO-farvestoffer og tungmetaller – listen er lang (faktisk endnu længere). Desuden er der taget sociale hensyn under fremstillingen.

Yderligere information

Mærker

Nortex

Kvalitet

PREMIUM

Størrelse

60×63 cm

Stof

Naturfarvet økologisk twill – 100% bomuld

Duntype

Ungarske gåsedun, småfjer

Bæreevne

569 CUIN (9)

Fyldvægt

400 G

Kantbånd

Grøn bomuld.

Allergi

Særdeles allergivenlig. Yderstoffet er duntæt og danner en membran, som forhindrer optagelse af allergener. Vask ved 60°C vil helt fjerne allergener fra produktet.

Pleje

kan vaskes ved 60°C med efterfølgende tørretumbling.

Garanti

5 år.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

black friday sale dyner og puder
personlige-gaver-som-varmer
black friday sale dyner og puder