Økologisk hovedpude | standard fyldmængde | Nortex Premium

DKK 689,00

Her har du en god og fyldig klassisk hovedpude i økologisk kvalitet, puden er fyldt med gode gåsedun fra landgæs som er omsluttet af et naturfarvet kvalitetsvår. Hovedpuden indeholder en standardmængde fyld, som passer til de fleste behov.

Varenummer (SKU): D750 Varekategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Økologisk hovedpude

Rigtig mange af vores kunder elsker den klassiske fyldige hovedpude, som giver ideelle støtte alt efter sovestilling og pudens fyldmængde. Vi har lavet puden i et økologisk vår og fyldt den med gode dun og fjer fra landgæs. Desuden er en økologisk hovedpude godt for dig og godt for miljøet.

Hvorfor vælge en økologisk pude?

Med denne hovedpude tager vi hensyn til både dig og naturen. Hele processen, fra bomuldsmark til færdig pude, er gennemført med respekt for naturen, de mennesker der arbejder med produktet og den endelige slutbruger af produktet. Der er taget vidtrækkende hensyn under bomuldsproduktionen, forbehandlingen af bomulden og under den senere farvning. Derudover er der taget sociale hensyn i produktionslandet som tilgodeser alt fra Fair Trade til arbejdernes foreningsfrihed.

Vi har gået hele linen ud, og benytter selvfølgelig kun fyldmaterialer, der ligeledes viser hensyn til både natur, dyr og mennesker.

Puden er derfor fremstillet uden kunstgødning, afløvningsmidler, pesticider, ammoniak, klor, optisk hvidt, formaldehyd, benzen, AZO farvestoffer og tungmetaller – listen er lang (faktisk endnu længere). Desuden er der taget sociale hensyn under fremstillingen.

Yderligere information

Mærker

Nortex

Kvalitet

PREMIUM

Størrelse

60×63 cm

Stof

Naturfarvet økologisk twill – 100% bomuld

Duntype

Småfjer, Ungarske gåsedun

Fyldvægt

500 G

Kantbånd

Grøn bomuld.

Allergi

Særdeles allergivenlig. Yderstoffet er duntæt og danner en membran, som forhindrer optagelse af allergener. Vask ved 60°C vil helt fjerne allergener fra produktet.

Pleje

kan vaskes ved 60°C med efterfølgende tørretumbling.

Garanti

5 år.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.