Tilbud

Sengetøj | Hemstitch grey | 140×200 cm | Flamant

DKK 1.278,00 DKK 958,50

Dette smukke sæt sengetøj i modellen “Hemstitch grey” er fremstillet i 50% bambus og 50% bomuld, hvilket resulterer i et smørblødt sengesæt. Kvaliteten og farven er med til at give sengetøjet et elegant og moderne skandinavisk look.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): w201508 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Sengetøj

Flamants sengetøj afspejler den rolige og robuste stil, som mærket er kendt for, hvor dette sengetøj ikke er nogen undtagelse. Sengetøjet her er fremstillet af 50% bambus og 50% bomuld, hvilket resultere i et smørblødt sengesæt. Navnet “Hemstitch grey” kommer fra pudebetrækkets kant, som har en fin grå detalje, som ses på produktbillederne. Selve sengetøjet et hvidt og hører under Flamants serie “Mix&Match”.

Dynebetrækket måler 140x200cm, mens hovedpudebetrækket måler 65x65cm. Selvom hovedpudebetrækket er 5cm længere end normalen, er det ikke til at se, når det kommer på en almindelig 60x60cm hovedpude.

Flamants historie går mere end 30 år tilbage, hvor Alex Flamant overtog sin fars antikvitetsbutik i Belgien. Her mødtes de klassiske former med et moderne udtryk, som siden starten har været med til at definere Flamants stil.

Når du køber dette produkt, køber du 1 x dynebetræk og 1 x pudebetræk.

Yderligere information

Mærker

Flamant

Design

serien "Mix&Match" i hvid med flot stikning i mørk grå

Materiale

50% bambus og 50% bomuld, behagelig satinvævet kvalitet

Lukning

Lynlås i dynebetrækket

Udseende

Elegant

Vask

Skånevask ved 40°C. Vaskes sammen med lignende farver. Kan tørretumbles ved lav varme. Læg sengetøjet på sengen, mens det det stadig er varmt, så det glatter sig selv lidt ud.

Størrelse

140×200 – sengesæt, 65×65 – hovedpudebetræk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.