Tilbud

Sengetøj | Natural sand | 140×200 cm | Flamant

DKK 1.548,00 DKK 1.161,00

Dette smukke sæt sengetøj i farven “Neutral sand” er fremstillet i en stonewashed vintage kvalitet, i belgisk linen. Kvaliteten og farven er med til at give sengesættet et robust og moderne skandinavisk look.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): w201153 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Sengetøj

Flamants sengetøj afspejler den rolige og robuste stil, som mærket er kendt for, hvor dette sengetøj ikke er nogen undtagelse. Sengetøjet her er fremstillet af 100% stonewashed linen, hvilket er en særdeles lækker kvalitet. Sengetøjets kant er vævet med en fin lukning i en let farvede tråd, som giver sengesættet et elegant look.

Dynebetrækket måler 140x200cm, mens hovedpudebetrækket måler 65x65cm. Selvom hovedpudebetrækket er 5cm længere end normalen, er det ikke til at se, når det kommer på en almindelig 60x60cm hovedpude.

Flamants historie går mere end 30 år tilbage, hvor Alex Flamant overtog sin fars antikvitetsbutik i Belgien. Her mødtes de klassiske former med et moderne udtryk, som siden starten har været med til at definere Flamants stil.

Når du køber dette produkt, køber du 1 x dynebetræk og 1 x pudebetræk.

Yderligere information

Mærker

Flamant

Design

Natural sand

Materiale

100% linen

Lukning

Lynlås i dynebetrækket og knapper i hovedpudebetrækket.

Udseende

Natural

Vask

Skånevask ved 40°C. Vaskes sammen med lignende farver. Kan tørretumbles ved lav varme. Læg sengetøjet på sengen, mens det det stadig er varmt, så det glatter sig selv lidt ud.

Størrelse

140×200 – sengesæt, 65×65 – hovedpudebetræk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.