Tilbud

Sengetøj | Viola mørkeblå | 140×200 cm | Irisette

DKK 848,00 DKK 636,00

Det fine sæt ensfarvede/ stribede sengetøj fra tyske Irisette imponerer med dets elegante udseende og unikke funktioner. Et sæt indeholder dynebetræk og hovedpudebetræk i størrelse 60×63 cm.

Varenummer (SKU): w317747m Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Sengetøj

Dette sengetøj er i premiumkvalitet og er derfor super lækkert og ekstremt åndbart pga. den nænsomme fremstillingsproces samt materialet, som har et flot damask-look. Af denne grund er dette sengetøj den perfekte følgesvend hele året rundt. Det fine bomuld mærkes blødt og smidigt på huden, blandt andet grundet den fine satinvævning.

Dette kvalitetssengetøj er fremstillet i Tyskland, og er let at stryge, egnet til tørretumbler og er iøjnefaldende luksuriøst med sin fine silkeglans. Desuden er der en skjult lynlås, som gør det nemt og hurtigt at skifte sengetøjet.

“Viola” er fremstillet ved hjælp af en speciel vævningsteknik, som skaber et højkvalitets damask-look. Dette sengetøj vil på et øjeblik forvandle dit soveværelse til en elegant oase af velvære.

I lighed med alle øvrige af Irisettes tekstiler er dette produkt certificeret i henhold til OEKO-Tex 100® og testet af det anerkendte og uafhængige tyske institut Hohenstein.

Når du køber dette produkt, køber du 1 x dynebetræk og 1 x pudebetræk.

Yderligere information

Mærker

Irisette

Design

Ensfarvet med diskrete striber i samme farve.

Materiale

100% fintrådet bomuld

Lukning

Skjult lynlås

Udseende

Damask-look

Vask

Vaskes ved 60 grader. Kan tørretumbles.

Størrelse

140×200 – sengesæt, 60×63 – hovedpudebetræk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.