Tilbud

Summerdream silke sommerdyne | 140 x 220cm | Xdream

DKK 850,00 DKK 595,00

Denne tynde og lette silke sommerdyne svæver over kroppen. Med fyld af silke og bomuld sikrer dynen en god fugtregulering og en konstant kropstemperatur hele natten igennem. Med denne silke sommerdyne, får du kvalitet for pengene.

Varenummer (SKU): w59979 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Sommerdyne

‘Summerdream Silk’ er en silke-sommerdyne fra tyske Xdream. Silke-sommerdynen er særdeles temperaturregulerende, hvilket betyder, at den føles kølig, når det er varmt udenfor, og varm når vejret er koldt. Det gør, at din krop helt naturligt kan komme af med overskudsvarme og sved, hvilket sikrer en optimal ventilation under din nattesøvn. En sommerdyne som denne er derfor et godt valg til hele sommerhalvåret. Silke-sommerdynen er også det rigtige valg for dig, som har det varmt i din dyne hele året rundt.

En silke-sommerdyne er, foruden at være temperaturregulerende, et rigtig godt valg, hvis du lider af astma eller allergi. Husstøvmider trives nemlig ikke godt i det materiale, som silkedynen er fremstillet af. Derimod bidrager materialet til at holde dig tør året rundt, hvilket er med til at give dig de bedste forudsætninger for en god nattesøvn.

Da dynen er fremstillet i silkemateriale, er den naturligvis lettere og tyndere end en almindelig dundyne. Dog går du ikke på kompromis med komforten, som stadig er i top.

Hvordan fremstilles silke?

Silkens fremstillingsproces blev i sin tid opfundet i Kina, som i dag stadig står for 50% af verdens silkeproduktion. Silke er den naturlige tråd, som bliver fremstillet af silkeormen – silkesommerfuglens larve, og materialet er stærkere end stål.

Om Xdream

Xdream er et mindre kendt brand, som ejes af tyske ‘Brinkhaus’. Xdream produceres i et prisleje, hvor alle kan være med. Både Xdream og Brinkhaus’ dyner står for kvalitet og luksus. Med en dyne fra dette mærke er du sikret kvalitet for pengene.

Dynen findes også i almindelig længde – 140 x 200 cm – Find den her.

Hvorfor vælge en sommerdyne?

Vi vil vove at påstå, at det er det mest optimale valg for størstedelen af befolkningen at skifte mellem mindst to typer dyner i løbet af et år, da det er de færreste soveværelser, som har den samme temperatur året rundt. For nogle kan det være en helårsdyne og en vinterdyne. For andre kan det være en helsårsdyne og en sommerdyne. Menneskers behov er vidt forskellige, og nogle vælger endda en kombination af alle tre modeller.

Selvom mange mennesker stadig har en enkelt dyne – den klassiske helårsdyne, kan det være en god investering i din nattesøvn og dit helbred at investere i en sommerdyne. Her er det vigtigt, at du kan identificere dit behov. For at finde ud af hvad dit behov er, er det vigtigt at føle efter. Vågner du ofte badet i sved i sommermånederne? Og har du ofte svært ved at sove i varmen med din almindelige helårsdyne? Så kan det være et tegn på, at du har behov for en sommerdyne.

Du bør skifte til en sommerdyne, når temperaturen stiger. Mængden af fyld er mindre, og en sommerdyne er derfor dejlig kølig. Hvis du generelt har det varmt om natten, kan sommerdynen være det ideelle valg for dig – også hele året rundt.

Yderligere information

Mærker

Xdream

Størrelse

140×220 – lang enkeltdyne

Fyldtype

60% silke og 40% bomuld

Fyldmængde

450 gram

Stof

100% mako-bomuld og satin

Pleje

dynen skal sendes til rens

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.