Sommerdyne | 140 x 200cm | Nortex Premium

DKK 999,00

Du vil opleve denne dyne som svalende og ekstremt let og luftig. Den høje kvalitet sikrer dig en dyne i absolut topkvalitet, som er særligt velegnet om sommeren, hvor vejret bliver lunere.

Varenummer (SKU): D610s Varekategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Sommerdyne

En sommerdyne har den fornemmeste opgave, at hjælpe kroppen med at holde sig sval i løbet af de varme sommernætter. Denne dyne er skræddersyet til netop det formål, og giver derfor en sval isolering. Således vil du opleve en køligere og mere behagelig nattesøvn.

Dynen findes både i denne normale sommer variant, men også i en ekstra sval variant, som er beregnet til dig, der næsten ikke kan holde varmen ud om natten. Du finder den ekstra svale udgave her.

Du får altid din nye dundyne i en praktisk taske til opbevaring. Brug den hvis du for eksempel skifter mellem en sommer- og vinterdyne.

Hvorfor vælge en sommerdyne?

Vi vil vove at påstå, at det er, det mest optimale valg for størstedelen af befolkningen, at skifte mellem mindst to typer dyner i løbet af et år, da det er de færreste soveværelser, som har den samme temperatur året rundt. For nogle kan det være en helårsdyne og en vinterdyne, for andre kan det være en helsårsdyne og en sommerdyne. Menneskers behov er vidt forskellige, og nogle vælger endda en kombination af alle tre modeller.

Selvom mange mennesker stadig har en enkelt dyne – den klassiske helårsdyne – kan det være en god investering i din nattesøvn og dit helbred, at investere i en sommerdyne. Her er det vigtigt at du kan identificere dit behov. For at finde ud af, hvad dit behov er, er det vigtigt at føle efter. Vågner du ofte badet i sved i sommermånederne? Og har du ofte svært ved at sove i varmen med din almindelige helårsdyne? Så kan det være et tegn på, at du har behov for en sommerdyne.

Du bør skifte til en sommerdyne, når temperaturen stiger – mængden af fyld er mindre, og en sommerdyne er derfor dejlig kølig. Hvis du generelt har det varmt om natten, kan sommerdynen være det ideelle valg for dig hele året rundt.

Yderligere information

Mærker

Nortex

Kvalitet

PREMIUM

Størrelse

140×200 – enkeltdyne

Stof

Hvid cambric 100% bomuld.

Duntype

Ungarske gåsedun

Bæreevne

11

Fyldvægt

275 G

Kantbånd

Hvid bomuld.

Allergi

Særdeles allergivenlig. Yderstoffet er duntæt og danner en membran, som forhindrer optagelse af allergener. Vask ved 60°C vil helt fjerne allergener fra produktet.

Pleje

dynen kan vaskes ved 60°C med efterfølgende tørretumbling

Garanti

5 år

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.