Sommerdyne | 140 x 220cm | Nortex Premium

DKK 1.099,00

Du vil opleve denne dyne som svalende og ekstremt let og luftig. Den høje kvalitet sikrer dig en dyne i absolut topkvalitet, som er særligt velegnet om sommeren, hvor vejret bliver lunere. Se øvrige sommerdynerTryk her

Ikke på lager

Varenummer (SKU): D612s Varekategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Sommerdyne

En sommerdynes fornemmeste opgave er, at hjælpe kroppen med at holde sig sval i løbet af de varme sommernætter. Denne sommerdyne er skræddersyet til netop det formål, og giver derfor en sval isolering, således at du vil opleve en køligere og mere behagelig nattesøvn.

Du bør skifte til en sommerdyne, når temperaturen stiger – mængden af fyld er mindre, og en sommerdyne er derfor dejlig kølig. Hvis du generelt har det varmt om natten, kan sommerdynen være det ideelle valg for dig også hele året rundt.

Dynen findes både i denne normale sommer variant, men også i en ekstra sval variant, som er beregnet til dig, der næsten ikke kan holde varmen ud om natten.

Du får altid din nye dundyne i en praktisk taske til opbevaring. Brug den hvis du for eksempel skifter mellem en sommer- og vinterdyne.

Yderligere information

Mærker

Nortex

Kvalitet

PREMIUM

Størrelse

140×220 – lang enkeltdyne

Stof

Hvid cambric 100% bomuld.

Duntype

Ungarske gåsedun

Bæreevne

11

Fyldvægt

330 G

Kantbånd

Hvid bomuld.

Allergi

Særdeles allergivenlig. Yderstoffet er duntæt og danner en membran, som forhindrer optagelse af allergener. Vask ved 60°C vil helt fjerne allergener fra produktet.

Pleje

dynen kan vaskes ved 60°C med efterfølgende tørretumbling

Garanti

5 år

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.