Summerdream silke sommerdyne | 140 x 200cm | Xdream

DKK 549,00

Denne tynde og lette sommerdyne svæver over kroppen. Med fyld af silke og bomuld sikrer sommerdynen en god fugtregulering og en konstant kropstemperatur hele natten igennem. Med denne sommerdyne, får du kvalitet for pengene.

Varenummer (SKU): w59978 Varekategorier: ,

Beskrivelse

Sommerdyne

‘Summerdream Silk’ er en silke sommerdyne fra tyske Xdream. Silke sommerdynen er særdeles temperaturregulerende, hvilket betyder, at den føles kølig, når det er varmt udenfor, og varm når vejret er koldt. Det gør, at din krop, helt naturligt, kan komme af med overskudsvarme og sved, hvilket sikrer en optimal ventilation under din nattesøvn. En sommerdyne som denne, er derfor et godt valg til hele sommerhalvåret. Silke sommerdynen er det rigtige valg for dig, som har det varmt i din dyne hele året rundt.

En silke sommerdyne er, foruden at være temperaturregulerende, et rigtig godt valg, hvis du lider af astma eller allergi. Husstøvmider trives nemlig ikke godt i det materiale, som silkedynen er fremstillet af. Derimod bidrager materialet til at holde dig tør året rundt, hvilket er med til at give dig de bedste forudsætninger for en god nattesøvn.

Da dynen er fremstillet i silkemateriale, er den naturligvis lettere og tyndere end en almindelig dundyne. Dog går du ikke på kompromis på komforten, som stadig er i top.

Hvordan fremstilles silke?

Silkens fremstillingsproces blev i sin tid opfundet i Kina, som i dag stadig står for 50% af verdens silkeproduktion. Silke er den naturlige tråd, som bliver fremstillet af silkeormen – silkesommerfuglens larve, og materialet er stærkere end stål.

Om Xdream

Xdream er et mindre kendt brand, som ejes af tyske ‘Brinkhaus’. Xdream produceres i et prisleje hvor alle kan være med. Både Xdream og Brinkhaus’ dyner står for kvalitet og luksus. Med en dyne fra dette mærke er du sikret kvalitet for pengene.

Dynen findes også i ekstra længde – 140 x 220 cm – Find den her

Yderligere information

Mærker

Xdream

Størrelse

140×200 – enkeltdyne

Fyldtype

60% silke og 40% bomuld

Fyldmængde

400 gram

Stof

100% mako-bomuld og satin

Pleje

dynen skal sendes til rens

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.