Tilbud

Tyngdedyne | 135 x 200cm | Lück

DKK 2.899,00 DKK 2.170,00

Tyngdedynen her er fyldt med mikro-glasperler. Med sin vægt på 4,9 kg virker dynen beroligende, hvilket kan være til gavn for mennesker med forskellige lidelser som demens, vågenkoma og anoreksi.

Varenummer (SKU): w23271 Varekategorier: , ,

Beskrivelse

Tyngdedyne

Denne RHOMBO-MEDICAL IM-Pressions tyngdedyne er specielt udviklet til anvendelse i forbindelse med demens. Den bidrager til at fremme kroppens følevne, samtidig med at den virker beroligende. Svær demens kan være forbundet med nedsat kropskontrol, som ofte manifesterer sig i rastløse og hyperaktive bevægelser.

Tyngdedynen giver et blidt og jævnt tryk på kroppen på grund af dens vægt på 4,9 kg. På den måde giver tyngdedynen mennesker med en nedsat legemsbevidsthed en følelse af sikkerhed, og lader dem føle kontrol over deres egen krop, samtidig med at de kan hvile sig.

Selvom denne tyngdedyne er udviklet specielt til demens, er der observeret positive resultater med dynen i forbindelse med sygdommen anoreksi og blandt patienter i vågenkoma.

Tæppet kan bruges på mange forskellige måder og kan bruges både om dagen og natten. Tyngdedynen kan vaskes ved 60 ° C og kan tørres ved lav temperatur.

Yderligere information

Mærker

Lück

Størrelse

135×200 – enkeltdyne

Fyldtype

mikro glasperler

Fyldmængde

4,9 KG

Stof

100% polyester

Pleje

dynen kan vaskes ved 60°C og efterfølgende tørre ved lav temperatur.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.