Tilbud

Vinterdyne | 200x200cm | Nortex Elegance

DKK 10.378,00 DKK 7.783,50

Denne dyne er fyldt med de fineste hvide Westfalen gåsedun, som er niveauet før edderdun. Til at komplimentere de eksklusive dun bedst muligt, har vi valgt at fremstille våret i det fineste batist 100% bomuld. Her kan du forvente en dyne med en karakteristik, der lægger sig tæt op af edderdunsdynen.

Varenummer (SKU): D933 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Vinterdyne

Her får du en dejlig let dyne, som temperaturmæssigt kan placeres som en lun vinterdyne. Med denne dyne skal du have det godt med varme, da den ligger til den lune side.

Westfalen gåsedun er ekstremt fine og lette, og sammen med våret udgør de lette dun en vinterdyne af særdeles høj kvalitet. Dunene er de bedste gåsedun, du kan opdrive på det europæiske marked, hvilket også afspejler sig i den høje bæreevne. Vi har ikke sparet i valg af materialer og har ikke problemer med at anbefale denne dyne til kunder, der overvejer en edderdunsdyne.

Yderligere information

Mærker

Nortex

Kvalitet

ELEGANCE

Størrelse

200×200 – dobbeltdyne

Stof

Hvid fineste batist 100% bomuld.

Duntype

Westfalen gåsedun

Bæreevne

13

Fyldvægt

825 G

Kantbånd

Guld silke.

Allergi

Særdeles allergivenlig. Yderstoffet er duntæt og danner en membran, som forhindrer optagelse af allergener. Vask ved 60°C vil helt fjerne allergener fra produktet.

Pleje

Dynen kan vaskes ved 60°C med efterfølgende tørretumbling.

Garanti

5 år.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.