fbpx

Tilbud på dyne og pude sommersæt

Sov godt med den rette temperatur

pude og dyne værksted odense havn

Køb et sommersæt med dyne og pude – og spar op til 43%

Blanche-modellen er en sommerdyne, som er fremstillet af søsterselskabet til Brinkhaus – Xdream. Xdream er det billigere alternativ til Brinkhaus’ kvalitetsdyner og ligger derfor i et prisleje, hvor alle kan være med.

Ideel størrelse på hovedpuden, da man undgår at lægge med skuldrene på puden. Lynlås, så man kan justere fyldmængden. Fremstillet af 80% genanvendt PET-flasker / kuglefiber og 20% Rhombofill softskum. Puden er både allergivenlig og miljøvenlig, hvilket gør den velegnet til alle.

Varme og svedige nætter kan betyde dårligere søvn. Det er grunden til, at en sommerdyne kan være en nødvendighed i årets varme måneder.

Hvorfor vælge en sommerdyne?
Vi vil vove at påstå, at det er det mest optimale valg for størstedelen af befolkningen at skifte mellem mindst to typer dyner i løbet af et år, da det er de færreste soveværelser, som har den samme temperatur året rundt. For nogle kan det være en helårsdyne og en vinterdyne. For andre kan det være en helsårsdyne og en sommerdyne. Menneskers behov er vidt forskellige, og nogle vælger endda en kombination af alle tre modeller.

Du bør skifte til en sommerdyne, når temperaturen stiger. Mængden af fyld er mindre, og en sommerdyne er derfor dejlig kølig. Hvis du generelt har det varmt om natten, kan sommerdynen være det ideelle valg for dig hele året rundt.

Se også:
Tilbud på eksklusivt økologisk dyne og pudesæt