fbpx

SERVICE OG GARANTI

Service og garanti

Made in Denmark

Din nye NORTEX dyne er fremstillet i Danmark. Den har ikke ligget i 8 uger i en container, men er fremstillet specielt til dig og i forbindelse med din bestilling. Derfor er der også en stor valgfrihed med hensyn til materialer, fyldkvalitet og fyldmængde. Du kan få en dyne, der er lige nøjagtig så varm, som du ønsker det. Vi kan endda skrive navn på dynen, så den ikke forbyttes, når du skifter betræk.

Fragt og levering

Vi leverer fragtfrit overalt i Danmark ved køb over 399 kr. uden gebyrer af nogen art.
Leverancer uden for landets grænser beregner og synliggør vi, efter du har indtastet adresseinformation.
Læs mere om fragtpriser i udlandet her.

Efterfyldning

Hvis du har købt en NORTEX dyne, som ikke er varm nok, kan du sende den til os inden for 30 dage. Vi efterfylder efter nærmere aftale med dig, så din dyne bliver, lige som du vil have den.

Det kan være en krævende opgave at tage materiale ud af en dyne. Vi kan derfor ikke garantere, at det er muligt. Lad os tage en snak om det, hvis det bliver aktuelt – hvis det er muligt, gør vi det gerne.

Du kan læse mere om efterfyldning her, hvor du også kan se hvordan vi mærker de puder og dyner, der kan efterfyldes.

Returret og bytteret

Du har 14 dages fuld returret – brug vores returformular direkte på hjemmesiden, og returner for kun 45 kr., som vi modregner, når vi krediterer købsprisen. Vi bytter også gerne, hvis der er et andet produkt, du hellere vil have. Læs mere om returnering her.

Garanti

Vi yder 5 års garanti på materiale- og/eller fabrikationsfejl. Garantien dækker ikke fejl eller beskadigelser som følge af uhensigtsmæssig håndtering (fx forkert håndtering under vask/tørring), forkert eller ukyndig brug eller som følge af normal slitage. Garantiens nøjagtige betingelser er beskrevet under ‘Handelsvilkår, garanti og reklamation‘.

Det med småt

Vi har forsøgt at fremhæve de mest væsentlige vilkår her på siden, men hvis du vil, kan du her læse vores handelsvilkår i komplet udgave.

Du kan også læse mere om vores persondatapolitik. Den beskriver kort sagt, at vi kun videregiver dine personlige oplysninger i det omfang, det er absolut nødvendigt for at ekspedere din bestilling.

Er du i tvivl?

Ring til Søren Hecht, og få et godt råd, inden du vælger.

Tlf. 66 11 30 17

black friday sale dyner og puder
personlige-gaver-som-varmer

Julegaver byttes eller vi giver pengene retur 14 dage ind i det nye år

black friday sale dyner og puder