Nortex care

Til syge og
plejeindustien

nortex care er en serie industrielle tekstiler, som er fremstillet for, og i samarbejde med vores kunder til brug for syge- og plejeindustrien såvel som vaskeri- og hotelbranchen.

Tekstilerne skal sikre vores kunder en god driftsøkonomi, og leve op til de løbende forandringer der er i markedet. Der er sammenfald i design, kvalitet og funktionalitet så både vores kunder, kunders kunder og slutbrugerne (patienter, beboere og gæster) får en god oplevelse evt ved brugaf vores produkter.

dyner og puder

nortex care-serien er skabt med fokus på god kvalitet og driftsøkonomisk optimering til en markedskonform pris. Serien er fremstillet med et lækkert blødt betræk, lavet af en slidstærk microfiber, som sikrer produktet en længere levetid. 

Dynerne er fyldt med 100% polyesterfiber, som eren blanding af bl.a. hulfibre og stabile fibre. Hulfibrene er med til at holde kropsvarmen, og de stabile fibre lader dynen bevare sin form i lang tid, hvilket gør dynen særdeles holdbar til industriel vask. 

Dynerne – består af to modeller

  • Mono dynen, der er en quiltet et-lags dyne. Dynen er mellemvarm og kan anvendes som sommerdyne eller helårsdyne, for dem der ikke kræver så meget varme.
  • Duo-dynen, er en quiltet termodyne, somer konstrueret med et luftisolerende rum, mellem to lag. Dette giver en ekstra varm dyne, og den erderfor velegnet til dem, der kræver lidt mere varme, som fx. børn og ældre.

Fyldet i dynerne er med op til 50% recyclede fiber – af miljømæssige og bæredygtige hensyn.

Puderne – består af tre forskellige modelle

  • Første pude, er en stabil hovedpude, med et fast polyurethan-skumfyld. Puden har et quiltet betræk, der gør overfladen komfortabel, men stadig åndbar. Puden er konstrueret med et fyld, der gør den hårdere og formstabil. Derfor er puden egnet til sundhedssektoren og industrielle vaskerier, da den er hårdfør og modstandsdygtig.
  • Den anden pude er en blødere hovedpude, end den ovenstående. Da fyldet er mixet med både fast og blødt polyurethan-skumfyld. Puden her har også et quiltet betræk, der gør overfladen komfortabel, men stadig åndbar. Pudens mixede fyld, gør den blødere og mere formbar.
  • Den tredje pude, Flex-puden – er en fleksibel hovedpude, som også består af et mixet fast og blødt polyurethan-skumfyld. Puden her har, ligesom de andre puder, et tykt quiltet betræk, der gør overfladen blød, men stadig åndbar. Dog er Flex-puden konstrueret med et fyld, der gør den blødere, men også særdeles fleksibel og formbar, hvilket differentierer den fra de to andre puder. Flex-puden er især egnet til syge- og plejeindustrien grundet dens gode fleksibilitet og formbarhed.

Alle vores produkter bliver testet på teknologisk Institut, for at sikreen god kvalitet og komfort samt de mange andre krav, der stilles til produkter, der skal kan anvendes bredt.

Vi bestræber os efter, konstant at arbejde for at forbedre vores produkter – i samarbejde med vores kunder.

Samlet set er alle vores produkter skabt med hensyn til miljø, arbejdsmiljø, økonomi og drift og kan derfor dokumentere totaløkonomiske fordele.

hygiejne og kvalitet hos

100% polyesterfiber

Vores dyner er lavet af 100% polyesterfibre, hvilket er et rent og neutralt materiale, som leder fugt væk fra kroppen for at lade den fordampe.

Det er dokumenteret, at bakterier har lettere ved at blive vasket ud af rene polyesterfibre, da de ikke har så mange modhager, som f.eks. bomuldsfibre.

industriel vask med

konstrueret optimalt

Vores dyner og puder er konstrueret så de kan vaskes, tørres og bearbejdes i industrielle vaskerier. 

På dynesiden arbejder vi med en metervare af 100% microfiber og et blandet fyld, der gør at vores produkter hurtigere optager vand og kemi, som også er let af få ud af dem igen. De tørrer hurtigere end f.eks. produkter lavet af et polyester/bomuldsmix. Fiberfyldet er konstrueret, så de ikke klumper så meget sammen, som hidtil set. Det betyder både, at dynerne er hurtige at vaske og tørre, og dermed optimerer vaskeriernes driftsøkonomi, og samtidig bevarer en god åndbarhed – uden at miste isolationsværdien.

Pga. dynernes konstruktion, vejer de omkring 1,8 kg, hvilket gør arbejdet med dynerne lettere og mere arbejdsmiljøvenligt.

Vi er stolte af, at op til 50% af fibrene i vores dyner, er genanvendte fibre, på den måde beskytter vi både vores miljø, men kan stadig være på forkant med udviklingen. Vi arbejder altid aktivt på at forbedre bæredygtigheden i vores produkter.

Vores puder er konstrueret med skumfyld, for at gøre dem lettere og samtidig mere modstandsdygtige for processerne i et industrielt vaskeri. Puderne er konstrueret med et betræk af 100% microfiber, og indeholder en kerne, der gør at skumfyldet ikke føles gennem betrækket, dog uden at gå på kompromis med åndbarheden.

Skummet er både fleksibelt og langtidsholdbart, så puderne kan formes og bearbejdes, hvilket giver produkterne en lang levetid. Da puderne ikke er er så kompakte, kan de vaskes og tørres hurtigere, og dermed kan man spare en del penge på driften.

Det er vores hensigt, at skabe produkter, der er af så stor driftsøkonomisk karakter, at de kan give totaløkonomiske fordele for det industrielle vaskeri.

Book et møde med

En verden i forandring, skaber kreativitet og proaktive løsninger – i samarbejde.

Du er velkommen til at kontakte Ann-Sofie direkte på tlf. 42161730.

Udvalgte produkter

Besøg vores webshops og køb eksklusive produkter.

Vi sælger både til erhverv og private.

Gyrst
hovedpude

Den rette ergonomiske hovedpude er tilpasset din specielle anatomi

Gyrst Puden er udviklet i tæt samarbejde med kiropraktor Peter Gyrst. Puden er udviklet med tanke på at understøtte den behandling, man som kiropraktor yder i det daglige virke.

kontakt nortex care
Send os en besked

Har du spørgsmål til vores produkter eller ønsker du at blive kontaktet.
Så send os en besked via formularen herunder.

5 + 13 =