Nortex care

Til syge- og
plejeindustRien

nortex care er en serie industrielle tekstiler, som er fremstillet for, og i samarbejde med vores kunder til brug for syge- og plejeindustrien såvel som vaskeri- og hotelbranchen.

Tekstilerne skal sikre vores kunder en god driftsøkonomi, og leve op til de løbende forandringer der er i markedet. Der er sammenfald i design, kvalitet og funktionalitet så både vores kunder, kunders kunder og slutbrugerne (patienter, beboere og gæster) får en god oplevelse evt. ved brug af vores produkter.

dyner og puder

nortex care-serien er skabt med fokus på god kvalitet og driftsøkonomisk optimering til en markedskonform pris. Serien er fremstillet i et lækkert, blødt betræk, lavet af en slidstærk microfiber, som sikrer produktet en længere levetid. 

Dynerne er fyldt med 100% polyesterfiber, som er en blanding af blandt andet hulfibre og stabile fibre. Hulfibrene er med til at holde kropsvarmen, og de stabile fibre lader dynen bevare sin form i lang tid, hvilket gør dynen særdeles holdbar til industriel vask. 

Dynerne – består af to modeller

  • Mono dynen, der er en quiltet et-lags dyne. Dynen er mellemvarm og kan anvendes som sommerdyne eller helårsdyne, for dem der ikke kræver så meget varme.
  • Duo-dynen, er en quiltet termodyne, som er konstrueret med et luftisolerende rum, mellem to lag. Dette giver en ekstra varm dyne, og den er derfor velegnet til dem, der kræver lidt mere varme, som fx. børn og ældre.

Fyldet i dynerne er med op til 50% recyclede fibre – af miljømæssige og bæredygtige hensyn.

Puderne – består af tre forskellige modeller

  • En stabil hovedpude, med et fast polyurethan-skumfyld. Puden har et quiltet betræk, der gør overfladen komfortabel, men stadig åndbar. Puden er konstrueret med et fyld, der gør den hårdere og formstabil. Derfor er puden egnet til sundhedssektoren og industrielle vaskerier, da den er hårdfør og modstandsdygtig.
  • En blød hovedpude, hvor fyldet er blandet med både fast og blødt polyurethan-skumfyld. Puden her har også et quiltet betræk, der gør overfladen komfortabel, men stadig åndbar. Pudens blandede fyld, gør den mere formbar.
  • Flex-puden – er en fleksibel hovedpude, som også består af et blandet fast og blødt polyurethan-skumfyld. Puden her har, ligesom de andre puder, et tykt quiltet betræk, der gør overfladen blød, men stadig åndbar. Dog er Flex-puden konstrueret med et fyld, der gør den blødere, men også særdeles fleksibel og formbar, hvilket differentierer den fra de to andre puder.
    Flex-puden er især egnet til syge- og plejeindustrien pga. sin alsidige fleksibilitet og formbarhed. Den kan bruges som både hovedpude, støttepude og lejringspude.

Alle vores produkter bliver testet på teknologisk Institut, for at sikre en god kvalitet og komfort sammen med de mange andre krav, der stilles til produkter, der skal kunne anvendes bredt.

Vi bestræber os på, konstant at arbejde for, at forbedre vores produkter – i samarbejde med vores kunder.

Samlet set er alle vores produkter skabt med øje for både miljø, arbejdsmiljø, økonomi og drift og kan derfor dokumentere totaløkonomiske fordele.

hygiejne og kvalitet hos

100% polyesterfiber

Vores dyner er lavet af 100% polyesterfibre, hvilket er et rent og neutralt materiale, som leder fugt væk fra kroppen for at lade den fordampe.

Det er dokumenteret, at bakterier ikke hæfter så godt på polyesterfibre, som f.eks. på bomuldsfibre. Polyesterfibre er derfor en fordel for hygiejnen.

industriel vask med

konstrueret optimalt

 

Vores dyner og puder er konstrueret så de kan vaskes, tørres og bearbejdes i industrielle vaskerier. 

 

På dynesiden arbejder vi med en metervare af 100% microfiber og et blandet fyld, der gør at vores produkter optager mindre vand og kemi, som gør dem mere miljøvenlige. Samtidig tørrer microfiber hurtigere og ved lavere temperaturer, der sparer både miljø og penge. 
Fiberfyldet er konstrueret, så det ikke klumper. Det bevarer en god åndbarhed – uden at miste isolationsevnen.  Dynerne er hurtige at vaske og tørre, og optimerer derfor vaskeriernes driftsøkonomi.

 

Dynernes er konstrueret, de kun vejer omkring 1,8 kg, hvilket gør arbejdet med dynerne lettere og mere arbejdsmiljøvenligt.

 

50% af fibrene i vores dyner, er genanvendte fibre – på den måde beskytter vi både vores miljø og kan stadig være på forkant med udviklingen. Vi arbejder altid aktivt på at producere bæredygtige produkter. Det er vi stolte af.

 

Vores puder er konstrueret med skumfyld, for at gøre dem lettere og samtidig mere modstandsdygtige for processerne i et industrielt vaskeri.
Puderne har et 100% 
microfiber betræk, for bedre åndbarhed. Skumfyldet er lagt i en kerne, der gør at det ikke mærkes gennem betrækket.

 

Skumfyldet er både fleksibelt og langtidsholdbart, så puderne kan formes og bearbejdes, hvilket giver produkterne en lang levetid. Da puderne ikke er er så kompakte, kan de vaskes og tørres hurtigt, til fordel for driftsøkonomien i vaskeprocessen. 

 

Det er vores hensigt, at skabe produkter, der er af så stor driftsøkonomisk karakter, at de kan give totaløkonomiske fordele for det industrielle vaskeri.

 

Book et møde med

En verden i forandring, skaber kreativitet og proaktive løsninger – i samarbejde.

Du er velkommen til at kontakte Ann-Sofie direkte på tlf. 42161730.

Udvalgte produkter

Besøg vores webshop og køb eksklusive produkter.

 

Gyrst
hovedpude

Den rette ergonomiske hovedpude er tilpasset din specielle anatomi

Gyrst Puden er udviklet i tæt samarbejde med kiropraktor Peter Gyrst. Puden er udviklet med tanke på at understøtte den behandling, man som kiropraktor yder i det daglige virke.

kontakt nortex care
Send os en besked

Har du spørgsmål til vores produkter eller ønsker du at blive kontaktet.
Så send os en besked via formularen herunder.

13 + 3 =