Den rette ergonomiske hovedpude er tilpasset din specielle anatomi

Gyrst Puden er udviklet i tæt samarbejde med kiropraktor Peter Gyrst. Puden er udviklet med tanke på at understøtte den behandling, man som kiropraktor yder i det daglige virke.

Gyrst puderne benyttes af mange for at understøtte en kiropraktisk behandling af nakkesmerter. Vi lover ikke, at puden fjerner generne fra piskesmældlæsioner, men den er med til at give et naturligt leje, som støtter og giver ro til helingsprocessen.

Vi har to forskellige ergonomisk hovedpude modeller, som begge er konstrueret for at give dig optimal og veldefineret støtte til hoved og nakke.

Det sunde leje

Denne traditionelle pude løfter baghovedet og der
opnås ikke støtte af nakken. Der skabes en nakkekurve,
som sættes i forbindelse med dårlig nakkefunktion.

 

Gyrst pudens fyld i yderkanalen hjælper ved rygleje
nakken frem mod det naturlige svaj, som betragtes
som optimalt. Ved sideleje gives ligeledes god støtte
fra pudens høje kant.

 

Vælg den rigtige højde

Det er målene omkring hoved, hals og ikke mindst skuldre, der har betydning for hvilken af de ergonomiske Gyrst Puder, du kan få gavn af. Vi laver den ergonomiske Gyrst Pude i to højder, så vi er sikre på, at der er en pude til alle. Den lave model passer til personer op til ca. 175 cm i højden. Hvis du er højere, vil vi anbefale den høje model (højere personer vil typisk have større dimensioner omkring hals og skulder og dermed behov for en højere pude). Forskellen på de to pudehøjder er ikke stor, men det er de små ændringer i målene, der er vigtige for dit velbefindende.

 

Fyldtyper

Vælg mellem gåsedun/småfjer, eksklusive sibiriske gåsedun eller allergivenlige kuglefibre.

Formen på puden

Hvis du vil være helt sikker på, at din ergonomiske Gyrst Pude altid er optimal og vender rigtig, skal du vælge den kvadratiske model. Puden er fuldstændig symetrisk. Du kan vende og rotere puden helt frit i løbet af natten – og stadig få ergonomisk perfekt støtte fra puden. Gyrst Puden Kvadrat måler 60 x 60 cm og passer fint ind i et helt normalt hovedpudebetræk med de kendte danske mål.

Hvis du er høj og kunne tænke dig lidt mere plads i sengen, kan du vælge den rektangulære/aflange model (som vi også kalder International). Gyrst Puden International måler 60 x 40 cm – de kun 40 cm giver ekstra plads til høje personer (man kan populært sagt komme tættere på hovedgærdet). Puden passer ind i et normalt standard hovedpudebetræk, hvor man folder ca. 20 cm af betrækket ind under puden. Vi vedlægger et hvidt beskyttende hovedpudebetræk i bomuldssatin til hver ergonomisk Gyrst International. Puden er asymetrisk og bør derfor orienteres korrekt for at have optimal virkning.

Materiale

Man går aldrig fejl af rene naturmaterialer. Derfor er alle Gyrst Puder omsluttet af et betræk af Økologisk Mako Twill (100% bomuld). Betrækket lever dermed op til vores høje standard for økologi, som kendes fra vores økologiske serie af dyner og klassiske hovedpuder. Her er der tænkt på miljø, arbejdsmiljø og markant reduktion af brugen af skadelige stoffer gennem hele produktionsprocessen.

Gyrst Puden kan bestilles med eksklusive sibiriske gåsedun. Disse dun har en lethed og bæreevne ud over det sædvanlige og er et helt unikt materiale til brug i hovedpuder. Dunene er så lette, at de straks forsvinder i alle retninger, hvis de slippes løs. Dun i den her klasse sprænger skalaen for ‘blødhed’. God åndbarhed som følge at de naturlige dun, der har en god evne til at bortlede fugtighed.

Den mest solgte af vores fyldkvaliteter til Gyrst Puden indeholder europæiske gåsedun iblandet småfjer. Det giver en god støtte i puden og en rigtig god åndbarhed i de naturlige dun og fjer.

Vi tilbyder en variant af den ergonomiske Gyrstpude, som vi fylder med allergivenligt kuglefiber. Puden er – som de øvrige varianter – lavet med et betræk af Økologisk Mako Twill i 100% bomuld. Fyldet har en overraskende god evne til at bortlede fugt, hvilket er vigtigt for sovekomforten.

Vask

Alle ergonomiske Gyrst Puder kan vaskes ved 60°C.