Gyrst INT | Gåsedun/gåsefjer | Ergonomisk hovedpude | Nortex A/S

Tilbud

Gyrst INT | Gåsedun/gåsefjer | Ergonomisk hovedpude

DKK 1.098,00 DKK 713,70

Den populære ergonomiske Gyrst hovedpude giver en unik og anatomisk korrekt støtte til hoved og nakke. Denne udgave er fyldt med gode gåsedun og fjer. Gyrst International (INT) er god til høje personer, da puden er smal, og du dermed kan ligge med hovedet længere op i sengen.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Ergonomisk hovedpude

Kiropraktor Peter Gyrst har bidraget med sin viden om ergonomien i nakke- og halsregionen og har på den måde hjulpet med at fremstille denne ergonomiske hovedpude, som er blevet en absolut bestseller. Puden er gennemtestet i mere end 20 år og har til formål at understøtte den kiropraktiske behandling og forebygge problemer i nakke- og halsregionen.

Du vil med denne ergonomiske hovedpude opleve en god komfort fra det lækre økologiske bomuldsvår og de gode gåsedun og fjer.

Hvilken højde skal jeg vælge?

Puden findes i to “højder”. Som hovedregel anbefaler vi, at personer over 175 cm skal have den høje model, da de oftest har en længere hals, og derfor har brug for mere støtte. Dermed anbefaler vi personer under 175 cm at vælge den lave model.

Typisk vil kvinder skulle bruge en lav model og mænd en høj model. I praksis er der ca. 1,5 cm forskel på de to højder. Det ser ikke ud af meget, men det har stor betydning for, om man ligger optimalt eller ej.

Gyrst-puden leveres i praktisk taske til opbevaring eller som en del af gaveindpakningen.

Yderligere information

Mærker

Nortex

Størrelse

60×40 – Gyrst International

Stof

Økologisk Mako twill – 100% bomuld – naturfarvet

Duntype

Små hvide gåsefjer, Ungarske gåsedun

Kantbånd

Afrundede kanter uden bånd

Bæreevne

over 8

Allergi

Særdeles allergivenlig. Yderstoffet er duntæt og danner en membran, som forhindrer optagelse af allergener. Vask ved 60°C vil helt fjerne allergener fra produktet.

Pleje

Kan vaskes ved 60°C med efterfølgende tørretumbling.

Garanti

5 år.

Højde

Lav, Høj

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.