fbpx
30%

Luxury Twin hovedpude | 60 x 60 cm | standard fyldmængde | Brinkhaus

DKK 1.550,00 DKK 1.085,00

På lager

Denne pude indeholder to forskellige fyldninger – én til en blødere side og én til en fastere side. De to halvdele er fuldstændigt adskilt af et centralt lag af bomuld, som virker som en “hængekøje”, for at du ikke synker for langt ind i puden.

Varenummer (SKU): w22774 Kategorier: , Tag:

Gratis fragt i Danmark

1-2 dages levering

Gratis fyldregulering

Se eller afhent i butikken

Havnegade 21, Odense

Beskrivelse

Den blødere side af puden giver fremragende sovekomfort, mens den fastere fjerside, som skal ligge ned mod sengen, giver en god støtte. Du kan bruge den faste side, når du sidder op og læser i sengen, mens den blødere side er til at sove på. Den luksuriøse pude består af ungarske gåsedun på den bløde side og en fastere blanding af europæiske andefjer/dun på den faste side. Puden er betrukket med fint egyptisk bomuld og med en satinrørs-kant. Denne pude er intet mindre end drømmepuden.

Brinkhaus er et tysk kvalitetsmærke inden for dyner og puder, hvor navnet har været forbundet med ekspertise og kvalitet siden 1847. Brinkhaus gør en dyd ud af at imødekomme de højeste standarder inden for både design og komfort, samtidig med at virksomheden respekterer miljøet til hver en tid.

Yderligere information

Mærker

Brinkhaus

Størrelse

60×60 cm

Stof

Ultrafint 100% egyptisk bomuldstwill, medicott behandlet

Duntype

Andedun/ fjer, Ungarske gåsedun

Fyldvægt

170 + 750 G

Pleje

kan vaskes ved 60°C med efterfølgende tørretumbling.

Farve

Hvid

Design

2 kammer pude, med satinkant.