fbpx
30%

Gyrst INT | Sibiriske gåsedun | Ergonomisk hovedpude

DKK 2.180,00DKK 2.460,00
DKK 1.526,00DKK 1.722,00

Den populære ergonomiske Gyrst hovedpude giver en unik og anatomisk korrekt støtte til hoved og nakke. Denne udgave er den mest eksklusive, da den er fyldt med bløde og lækre sibiriske gåsedun. Gyrst International (INT) er god til høje personer, da puden er smal, og du dermed kan ligge med hovedet længere op i sengen.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: ,

Gratis fragt i Danmark

1-2 dages levering

Gratis fyldregulering

Se eller afhent i butikken

Havnegade 21, Odense

Beskrivelse

Ergonomisk hovedpude i verdens blødeste dun

Kiropraktor Peter Gyrst har bidraget med sin viden om ergonomien i nakke- og halsregionen og har på den måde hjulpet med at fremstille denne ergonomiske hovedpude, som er blevet en absolut bestseller. Puden er gennemtestet i mere end 20 år og har til formål at understøtte den kiropraktiske behandling og forebygge problemer i nakke- og halsregionen.

Du vil med denne ergonomiske hovedpude opleve en komfort fra det lækre økologiske bomuldsvår og de skønne sibiriske gåsedun. Den sibiriske gås har udviklet sine dun i det barske arktiske klima. Resultatet er en blødhed og lethed, som ikke er set bedre. Samtidig er puden fyldt med den fasthed, som kræves af ergonomiske hensyn.

Hvilken højde skal jeg vælge?

Puden findes i to “højder”. Som hovedregel anbefaler vi, at personer over 175 cm skal have den høje model, da de oftest har en længere hals, og derfor har brug for mere støtte. Dermed anbefaler vi personer under 175 cm at vælge den lave model.

Typisk vil kvinder skulle bruge en lav model og mænd en høj model. I praksis er der ca. 1,5 cm forskel på de to højder. Det ser ikke ud af meget, men det har stor betydning for, om man ligger optimalt eller ej.

Skånebetræk
Du kan købe et specielt skånebetræk til denne pude – læs mere om betrækket her.

Yderligere information

Mærker

Nortex

Kvalitet

DELUXE

Størrelse

60×40 – Gyrst International

Stof

Økologisk Mako twill – 100% bomuld – naturfarvet

Duntype

Sibiriske gåsedun

Bæreevne

832 CUIN (14)

Kantbånd

Afrundede kanter uden bånd

Allergi

Særdeles allergivenlig. Yderstoffet er duntæt og danner en membran, som forhindrer optagelse af allergener. Vask ved 60°C vil helt fjerne allergener fra produktet.

Pleje

Kan vaskes ved 60°C med efterfølgende tørretumbling.

Garanti

5 år.

Højde

Lav, Lav inkl. skånebetræk, Høj, Høj inkl. skånebetræk