fbpx
30%

Økologisk juniordyne | Helårsdyne | Nortex Premium

DKK 1.700,00 DKK 1.190,00

På lager

En helårs-/ juniordyne kan bruges langt størstedelen af året i det danske klima. Især børn bruger rigtig mange timer af deres liv på at ligge med dynen og sove, og derfor er det vigtigt allerede fra start at prioritere godt soveudstyr til de små. Denne økologiske juniordyne er ideel langt de fleste af årets måneder. Kun i den danske højsommer er det værd at overveje at udskifte den med en sommerdyne.

Varenummer (SKU): D772H Kategorier: , , , , Tags: ,

Gratis fragt i Danmark

1-2 dages levering

Gratis fyldregulering

Se eller afhent i butikken

Havnegade 21, Odense

Beskrivelse

Økologisk juniordyne

Vi prioriterer økologien i vores produkter til børn. Af netop den grund er alle vores baby- og juniordyner og -puder fremstillet med et økologisk vår, som er lavet af gode, økologiske naturmaterialer – uden brug af gift og kemi. Særligt til børn er en økologisk juniordyne et godt og fornuftigt valg, da de mindste i familien tit kan finde på at sutte på dynen. Med en økologisk dyne skal du ikke bekymre dig om, at dit barn bliver udsat for unødvendig gift og kemi.

Fremstillingen af juniordynen er nemlig sket uden kunstgødning, afløvningsmidler, pesticider, ammoniak, klor, optisk hvidt, formaldehyd, benzen, AZO-farvestoffer og tungmetaller. Listen er lang (faktisk endnu længere). Desuden er der taget sociale hensyn under fremstillingen.

Yderligere information

Mærker

Nortex

Kvalitet

PREMIUM

Størrelse

100×140 – juniordyne

Stof

Naturfarvet økologisk cambric 100% bomuld.

Duntype

Ungarske gåsedun

Bæreevne

768 CUIN (12)

Fyldvægt

325 G

Kantbånd

Sart organic green.

Allergi

Særdeles allergivenlig. Yderstoffet er duntæt og danner en membran, som forhindrer optagelse af allergener. Vask ved 60°C vil helt fjerne allergener fra produktet.

Pleje

Alle vores dyner til børn kan vaskes ved 60°C med efterfølgende tørretumbling.

Garanti

5 år.