Tilbud

Sommerdyne | 135 x 220 cm | Tencel light | Irisette

DKK 1.090,00 DKK 763,00

Super lækker sommerdyne fra tyske Irisette, som er fremstillet af Tencel satin (100% Lyocell). Denne kvalitet gør dynen til den ideelle sommerdyne.

Varenummer (SKU): w3610141 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Sommerdyne

Dette er en sommerdyne til den kvalitetsbevidste, som ønsker at få meget for pengene. Tencel sommerdynen fra Irisette er det perfekt valg, hvis du ønsker en skiftedyne i årets varme måneder, eller hvis du generelt har det varmt om natten.

Dynens betræk er fremstillet af 100% Tencel satin (100% Lyocell), hvilket gør, at dynen svæver let over kroppen, samtidig med at den føles silkeblød.

Tencel er fremstillet af et råmateriale, som sikrer et tørt indeklima ved at være hurtigt fugttransporterende. Ved at vælge en dyne med en god termoregulering har du de bedste forudsætninger for en god nattesøvn. Derudover gør Tencel-materialet, at dynen er særdeles allergivenlig.

Hvorfor vælge en sommerdyne?

Vi vil vove at påstå, at det er det mest optimale valg for størstedelen af befolkningen at skifte mellem mindst to typer dyner i løbet af et år, da det er de færreste soveværelser, som har den samme temperatur året rundt. For nogle kan det være en helårsdyne og en vinterdyne. For andre kan det være en helsårsdyne og en sommerdyne. Menneskers behov er vidt forskellige, og nogle vælger endda en kombination af alle tre modeller.

Selvom mange mennesker stadig har en enkelt dyne – den klassiske helårsdyne, kan det være en god investering i din nattesøvn og dit helbred at investere i en sommerdyne. Her er det vigtigt, at du kan identificere dit behov. For at finde ud af hvad dit behov er, er det vigtigt at føle efter. Vågner du ofte badet i sved i sommermånederne? Og har du ofte svært ved at sove i varmen med din almindelige helårsdyne? Så kan det være et tegn på, at du har behov for en sommerdyne.

Du bør skifte til en sommerdyne, når temperaturen stiger. Mængden af fyld er mindre, og en sommerdyne er derfor dejlig kølig. Hvis du generelt har det varmt om natten, kan sommerdynen være det ideelle valg for dig – også hele året rundt.

Yderligere information

Mærker

Irisette

Størrelse

135×220 – lang enkeltdyne

Fyldtype

60% Lyocell, 40% polyester

Fyldmængde

550 gram

Stof

100% Lyocell

Pleje

dynen kan vaskes ved 60°C med efterfølgende tørretumbling

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

black friday sale dyner og puder
personlige-gaver-som-varmer
black friday sale dyner og puder