fbpx
30%

Økologisk babydyne | Helårsdyne | Nortex Premium

DKK 1.100,00 DKK 770,00

På lager

En helårs-babydyne kan bruges langt størstedelen af året i det danske klima. Især babyer bruger rigtig mange timer af deres første levetid på at ligge med dynen. Derfor er det vigtigt allerede fra start at prioritere godt soveudstyr til de små. Denne økologiske dyne er ideel langt de fleste af årets måneder. Kun i den danske højsommer er det værd at overveje at udskifte den med en sommerdyne.

Varenummer (SKU): D770H Kategorier: , , , Tags: ,

Gratis fragt i Danmark

1-2 dages levering

Gratis fyldregulering

Se eller afhent i butikken

Havnegade 21, Odense

Beskrivelse

Økologisk babydyne

Vi prioriterer økologien i vores produkter til børn. Af netop denne grund er alle vores baby- og juniordyner og -puder fremstillet med et økologisk vår, som er lavet af gode, økologiske naturmaterialer – uden brug af gift og kemi. Særligt til babyer og børn er en økologisk dyne et godt og fornuftigt valg, da de mindste i familien tit kan finde på at sutte på dynen. Med en økologisk dyne skal du ikke bekymre dig om dette.

Fremstillingen er nemlig sket uden kunstgødning, afløvningsmidler, pesticider, ammoniak, klor, optisk hvidt, formaldehyd, benzen, AZO-farvestoffer og tungmetaller – listen er lang (faktisk endnu længere). Desuden er der taget sociale hensyn under fremstillingen.

Yderligere information

Mærker

Nortex

Kvalitet

PREMIUM

Størrelse

67×100 – babydyne

Stof

Naturfarvet økologisk cambric 100% bomuld.

Duntype

Ungarske gåsedun

Bæreevne

768 CUIN (12)

Fyldvægt

120 G

Kantbånd

Sart organic green.

Allergi

Særdeles allergivenlig. Yderstoffet er duntæt og danner en membran, som forhindrer optagelse af allergener. Vask ved 60°C vil helt fjerne allergener fra produktet.

Pleje

Alle vores dyner til børn kan vaskes ved 60°C med efterfølgende tørretumbling.

Garanti

5 år.