Tilbud

Økologisk vinterdyne | 140x200cm | Nortex Premium

DKK 4.700,00 DKK 3.290,00

Dette er en dyne i økologisk bomuld fyldt med ekstra mange lækre gåsedun. En økologisk vinterdyne til dig, der har brug for ekstra varme i de kolde måneder. Hvis du vælger en af vores dyner i den økologiske Premium-serie, kan du sove med god samvittighed. 

Varenummer (SKU): D730 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Økologisk vinterdyne

Med denne vinterdyne går du hverken på kompromis med kvaliteten eller miljøet. Vinterdynen er god til dig, som har brug for en varmere dyne i den kolde tid. Hvis du generelt er en frossenpind, kan vinterdynen også være det rigtige valg til dig stort set hele året rundt. Dynen består af gode ungarske gåsedun, som sikrer dig en god nattesøvn i mange år frem.

I vores Nortex Premium-serie er der lagt vægt på høj kvalitet, bæredygtighed og naturen til en overkommelig pris.

Hvorfor vælge en økologisk dyne?

Med denne dyne tager vi hensyn til både dig og naturen. Hele processen – fra bomuldsmark til færdig dyne, er gennemført med respekt for naturen, de mennesker der arbejder med produktet og den endelige slutbruger af produktet. Der er taget vidtrækkende hensyn under bomuldsproduktionen, forbehandlingen af bomulden og under den senere farvning. Derudover er der taget sociale hensyn i produktionslandet, som tilgodeser alt fra Fair Trade til arbejdernes foreningsfrihed.

Vi er gået hele linen ud og benytter selvfølgelig kun fyldmaterialer, der ligeledes viser hensyn til både natur, dyr og mennesker.

Dynen er derfor fremstillet uden kunstgødning, afløvningsmidler, pesticider, ammoniak, klor, optisk hvidt, formaldehyd, benzen, AZO-farvestoffer og tungmetaller – listen er lang (faktisk endnu længere). Desuden er der taget sociale hensyn under fremstillingen.

Yderligere information

Mærker

Nortex

Kvalitet

PREMIUM

Størrelse

140×200 – enkeltdyne

Stof

Naturfarvet økologisk cambric 100% bomuld.

Duntype

Ungarske gåsedun

Bæreevne

768 CUIN (12)

Fyldvægt

675 G

Kantbånd

Grøn bomuld.

Allergi

Særdeles allergivenlig. Yderstoffet er duntæt og danner en membran, som forhindrer optagelse af allergener. Vask ved 60°C vil helt fjerne allergener fra produktet.

Pleje

Alle vores dyner til børn kan vaskes ved 60°C med efterfølgende tørretumbling.

Garanti

5 år.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

black friday sale dyner og puder
personlige-gaver-som-varmer
black friday sale dyner og puder