fbpx
30%

Carat sommerdyne | 140 x 220 cm | Brinkhaus

DKK 3.080,00 DKK 2.156,00

På lager

Dette er en førsteklasses dyne, som er særdeles fleksibel og skaber mulighed for individuelle løsninger. Alle Brinkhaus-dyner i Carat-serien har et smart knappesystem, som gør, at man kan knappe dynerne sammen efter varmebehov. På den måde kan man let knappe to sommerdyner sammen, så de udgør en varmere dyne, når behovet er der.

Varenummer (SKU): w28396 Kategorier: , , , Tag:

Gratis fragt i Danmark

1-2 dages levering

Gratis fyldregulering

Se eller afhent i butikken

Havnegade 21, Odense

Beskrivelse

Sommerdyne

Brinkhaus er et tysk kvalitetsmærke inden for dyner og puder, hvor navnet har været forbundet med ekspertise og kvalitet siden 1847. Brinkhaus gør en dyd ud af at imødekomme de højeste standarder inden for både design og komfort, samtidig med at virksomheden respekterer miljøet til hver en tid.

Brinkhaus-dynen fra Carat-serien er indkapslet i det fineste, 100% egyptiske batist bomuld og fyldt med 100% masuriske gåsedun.

Hvorfor vælge en sommerdyne?

Vi vil vove at påstå, at det er det mest optimale valg for størstedelen af befolkningen at skifte mellem mindst to typer dyner i løbet af et år, da det er de færreste soveværelser, som har den samme temperatur året rundt. For nogle kan det være en helårsdyne og en vinterdyne. For andre kan det være en helsårsdyne og en sommerdyne. Menneskers behov er vidt forskellige, og nogle vælger endda en kombination af alle tre modeller.

Selvom mange mennesker stadig har en enkelt dyne – den klassiske helårsdyne, kan det være en god investering i din nattesøvn og dit helbred at investere i en sommerdyne. Her er det vigtigt, at du kan identificere dit behov. For at finde ud af hvad dit behov er, er det vigtigt at føle efter. Vågner du ofte badet i sved i sommermånederne? Og har du ofte svært ved at sove i varmen med din almindelige helårsdyne? Så kan det være et tegn på, at du har behov for en sommerdyne.

Du bør skifte til en sommerdyne, når temperaturen stiger. Mængden af fyld er mindre, og en sommerdyne er derfor dejlig kølig. Hvis du generelt har det varmt om natten, kan sommerdynen være det ideelle valg for dig – også hele året rundt.

Yderligere information

Mærker

Brinkhaus

Størrelse

140×220 – lang enkeltdyne

Stof

Ultrafint 100% egyptisk batiste bomuld, medicott behandlet

Duntype

Hvide masuriske gåsedun, første klasse

Fyldvægt

280 G

Pleje

dynen kan vaskes ved 60°C med efterfølgende tørretumbling

Farve

Hvid

Design

Med satinkant og knappesystem.