fbpx
30%

Sommerdyne | Andedun | X-Dream Blanche | 140 x 200/220 cm

DKK 1.280,00DKK 1.400,00
DKK 896,00DKK 980,00

X-Dream Blanche dynen er en let sommerdyne.

Fyldt med andedun fra Polen.

Yderstoffet er 100% mako-bomuld fint dunbatist

Gennemsyet i kvadrater, så fyldet forbliver jævnt fordelt.

Fremstillet i Europa.

Varenummer (SKU): W28495/W28496 Kategorier: , , , , Tag:

Gratis fragt i Danmark

1-2 dages levering

Gratis fyldregulering

Se eller afhent i butikken

Havnegade 21, Odense

Beskrivelse

En sommerdyne er en god dyne til dig, hvis du har tendens til at få det varmt om natten på de lune sommernætter. For nogle kan sommerdynen være det rigtige valg hele året rundt, og for andre er sommerdynen en god skiftedyne i de varme perioder.

Med denne dyne har du en ekstra fordel. Du kan sætte den sammen med vores Blanche helårsdyne og derved opnå en vinterdyne, hvis du ønsker det. Se link til helårsdynen her

Dynen er fremstillet af Brinkhaus, som anvender mærket, X-Dream, som et billigere alternativ til Brinkhaus’ kvalitetsdyner og ligger derfor i et prisleje, hvor alle kan være med.

Hvorfor vælge en sommerdyne?

Vi vil vove at påstå, at det er det mest optimale valg for størstedelen af befolkningen at skifte mellem mindst to typer dyner i løbet af et år, da det er de færreste soveværelser, som har den samme temperatur året rundt. For nogle kan det være en helårsdyne og en vinterdyne. For andre kan det være en helsårsdyne og en sommerdyne. Menneskers behov er vidt forskellige, og nogle vælger endda en kombination af alle tre modeller.

Selvom mange mennesker stadig har en enkelt dyne – den klassiske helårsdyne, kan det være en god investering i din nattesøvn og dit helbred at investere i en sommerdyne. Her er det vigtigt, at du kan identificere dit behov. For at finde ud af hvad dit behov er, er det vigtigt at føle efter. Vågner du ofte badet i sved i sommermånederne? Og har du ofte svært ved at sove i varmen med din almindelige helårsdyne? Så kan det være et tegn på, at du har behov for en sommerdyne.

Du bør skifte til en sommerdyne, når temperaturen stiger. Mængden af fyld er mindre, og en sommerdyne er derfor dejlig kølig. Hvis du generelt har det varmt om natten, kan sommerdynen være det ideelle valg for dig – også hele året rundt.

Yderligere information

Mærker

Xdream

Størrelse

140×200 – enkeltdyne, 140×220 – lang enkeltdyne

Stof

100% mako-bomuld, fint dunbatist

Duntype

Hvide polske andedun og fjer (90% dun/ 10% fjer)

Bæreevne

680 CUIN (11)

Fyldmængde

250 gram 275 gram

Kontruktion

8 x 10 kvadrater

Kantbånd

Hvid satin

Pleje

dynen kan vaskes ved 60°C med efterfølgende tørretumbling