fbpx
40%

Tyngdedyne | 135 x 200 cm | Lück

DKK 4.200,00 DKK 2.520,00

På lager

Tyngdedyne fyldt med mikro-glasperler. Med sin vægt på 4,9 kg virker dynen beroligende, og den er derfor til gavn for mennesker med forskellige lidelser som fx demens, vågenkoma og anoreksi. Dynen er vaskbar.

Varenummer (SKU): DD8080 Kategorier: , , , , Tag:

Gratis fragt i Danmark

1-2 dages levering

Gratis fyldregulering

Se eller afhent i butikken

Havnegade 21, Odense

Beskrivelse

Tyngdedyne

Luksus tyngdedyne (kugledyne) som er specielt udviklet til at skabe en følelse af ro, sikkerhed og kropskontrol hos personer med demens. RHOMBO-MEDICAL tyngdedynen (kugledyne) er helårdyne til den lidt varme side. Godt til en person, som ligger stille. Den bidrager til at fremme kroppens følevne, samtidig med at den virker beroligende. Demens kan være forbundet med nedsat kropskontrol, som ofte viser sig i rastløse og hyperaktive bevægelser.

Tyngdedynen giver et blidt og jævnt tryk på kroppen på grund af dens vægt på 4,9 kg. På den måde giver tyngdedynen mennesker med en nedsat legemsbevidsthed en følelse af sikkerhed og ro og lader dem føle kontrol over deres egen krop, samtidig med at de kan hvile sig.

Selvom denne tyngdedyne er udviklet specielt til demens, er der observeret positive resultater med dynen i forbindelse med sygdommen anoreksi og blandt patienter i vågenkoma.

Betrækket er en dejlig blød velour i en flot turkis farve.

Tyngdedynen kan bruges på mange forskellige måder og både om dagen og natten. En af de eneste tyngdedyner på markedet, som kan vaskes ved ved 60 °C og tørre ved lav temperatur.

Denne dyne findes i flere forskellige varianter
Som junior tyngdedyne – se den her.
Som tyngdetæppe – se den her.

Yderligere information

Vægt 5,5 kg
Mærker

Lück

Størrelse

135×200 – enkeltdyne

Fyldtype

mikro glasperler isyet fiberdyne

Fyldmængde

totalvægt 4,9 KG

Stof

Velour – 100% polyester

Pleje

dynen kan vaskes ved 60°C og efterfølgende tørre ved lav temperatur.