fbpx

Tilbud på eksklusivt økologisk dyne og pudesæt

Sov godt med ren samvittighed

pude og dyne værksted odense havn

Køb et økosæt med dyne og pude – og spar op til 41%

Her får du en økologisk helårsdyne, der vil kunne holde dig varm hele året. Med den får du en god og fyldig, klassisk hovedpude i økologisk kvalitet. Sættet er fyldt med gode gåsedun fra landgæs og omsluttet af et naturfarvet kvalitetsvår. Hovedpuden indeholder en standardmængde fyld, som passer til de flestes behov.

En økologisk dyne er det ideelle valg for dig, hvis du vil skåne dig selv og miljøet ved at undgå unødvendig kemi og tilsætningsstoffer

Hvorfor vælge økologisk?
Med dette sæt tager vi hensyn til både dig og naturen. Hele processen – fra bomuldsmark til færdig pude, er gennemført med respekt for naturen, de mennesker der arbejder med produktet og den endelige slutbruger af produktet. Der er taget vidtrækkende hensyn under bomuldsproduktionen, forbehandlingen af bomulden og under den senere farvning. Derudover er der taget sociale hensyn i produktionslandet, som tilgodeser alt fra Fair Trade til arbejdernes foreningsfrihed.

Vi er gået hele linen ud og benytter selvfølgelig kun fyldmaterialer, der på samme måde viser hensyn til både natur, dyr og mennesker.

Se også:
TILBUD på sommersæt med dyne og pude – spar op til 42%