fbpx

Køb kvalitetsdyner og puder her

eller besøg butikken og få en snak med vores fagfolk.

Køb dyner og puder hos Nortex A/S
midt på Odense Havn eller i vores webshop

14 dages returret

Hvis ikke du er tilfreds med dit køb, kan du returnere den ubrugte vare og få alle dine penge tilbage inden for de første 14 dage efter leveringen.

Tilpasningsservice

Vi vil gå langt for at du får din drømmedyne. Hvis du bestiller en dyne hos os, kan du – inden 30 dage – få den tilpasset efter dine behov. Hvad end du ønsker mere eller mindre fyld, klarer vi det for dig. Læs mere her.

Butik i Odense

Besøg vores butik alle hverdage fra kl. 8.00 – 16.30 på Havnegade 21 i Odense. Her kan du se og mærke alle vores produkter og få vejledning. Find vej her.

KVALITETSDYNER OG PUDER

Vi tilbyder en bred variation af dyner og hovedpuder, der er kategoriseret som luksus, økologisk og ergonomisk. Kig rundt og opdag produkter, der vil gøre din søvn bedre. Vores produkter er velegnede til alle, og vi garanterer, at de alle er i absolut topkvalitet.

Vi insisterer på at fremstille de bedste dyner og hovedpuder, der findes på markedet. Kvalitet og funktion er vores højeste prioritet – det vil du kunne mærke på de produkter, vi leverer.

Vores produkter er blevet til med en masse omsorg og opmærksomhed. Hos os får du de bedste materialer og den bedste værdi for dine penge. Det vigtigste for os er, at du som kunde, er tilfreds.