fbpx
50%

Sengetøj | Natural grey | 140×200 cm | Flamant

DKK 1.550,00 DKK 775,00

Ikke på lager

Dette smukke sæt sengetøj i farven “Neutral grey” er fremstillet i en stonewashed vintage kvalitet, i belgisk linen. Kvaliteten og farven er med til at give sengetøjet et robust og moderne skandinavisk look.

Varenummer (SKU): w201156 Kategorier: , Tag:

Gratis fragt i Danmark

1-2 dages levering

Gratis fyldregulering

Se eller afhent i butikken

Havnegade 21, Odense

Beskrivelse

Sengetøj

Flamants sengetøj afspejler den rolige og robuste stil, som mærket er kendt for, hvor dette sengetøj ikke er nogen undtagelse. Sengetøjet her er fremstillet af 100% stonewashed linen, hvilket er en særdeles lækker kvalitet. Sengetøjets kant er vævet med en fin lukning i en let farvede tråd, som giver sengesættet et elegant look.

Dynebetrækket måler 140x200cm, mens hovedpudebetrækket måler 65x65cm. Selvom hovedpudebetrækket er 5cm længere end normalen, er det ikke til at se, når det kommer på en almindelig 60x60cm hovedpude.

Flamants historie går mere end 30 år tilbage, hvor Alex Flamant overtog sin fars antikvitetsbutik i Belgien. Her mødtes de klassiske former med et moderne udtryk, som siden starten har været med til at definere Flamants stil.

Når du køber dette produkt, køber du 1 x dynebetræk og 1 x pudebetræk.

Yderligere information

Mærker

Flamant

Design

Natural grey

Materiale

100% linen

Lukning

Lynlås i dynebetrækket og knapper i hovedpudebetrækket.

Udseende

Natural

Vask

Skånevask ved 40°C. Vaskes sammen med lignende farver. Kan tørretumbles ved lav varme. Læg sengetøjet på sengen, mens det det stadig er varmt, så det glatter sig selv lidt ud.

Størrelse

140×200 – sengesæt, 65×65 – hovedpudebetræk