Økologisk baby hovedpude | Nortex Premium

DKK 289,00

Her får du en dejlig økologisk hovedpude til baby. For en sikkerheds skyld har puden fire stikninger, så den forbliver “flad”, men stadig blød og dejlig kvalitet.

Varenummer (SKU): D771 Varekategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Økologisk baby hovedpude

Pudevåret er fremstillet af ren økologisk bomuld. Det er rart at vide, at hvis baby tygger lidt på hjørnet af puden, er der intet at bekymre sig om. Puden er flad, så den passer perfekt til de behov babyer har til en pude.

Hvorfor vælge en økologisk pude?

Med denne hovedpude tager vi hensyn til både din baby og naturen. Hele processen, fra bomuldsmark til færdig pude, er gennemført med respekt for naturen, de mennesker der arbejder med produktet og den endelige slutbruger af produktet. Der er taget vidtrækkende hensyn under bomuldsproduktionen, forbehandlingen af bomulden og under den senere farvning. Derudover er der taget sociale hensyn i produktionslandet som tilgodeser alt fra Fair Trade til arbejdernes foreningsfrihed.

Vi har gået hele linen ud, og benytter selvfølgelig kun fyldmaterialer, der ligeledes viser hensyn til både natur, dyr og mennesker.

Puden er derfor fremstillet uden kunstgødning, afløvningsmidler, pesticider, ammoniak, klor, optisk hvidt, formaldehyd, benzen, AZO farvestoffer og tungmetaller – listen er lang (faktisk endnu længere). Desuden er der taget sociale hensyn under fremstillingen

Yderligere information

Mærker

Nortex

Kvalitet

PREMIUM

Størrelse

40×45 – baby hovedpude

Stof

Naturfarvet økologisk cambric 100% bomuld.

Duntype

Ungarske gåsedun

Bæreevne

11

Fyldvægt

40 G

Kantbånd

Sart organic green.

Allergi

Særdeles allergivenlig. Yderstoffet er duntæt og danner en membran, som forhindrer optagelse af allergener. Vask ved 60°C vil helt fjerne allergener fra produktet.

Pleje

Alle vores hovedpuder til børn kan vaskes ved 60°C med efterfølgende tørretumbling.

Garanti

5 år.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.