Tilbud

Økologisk baby hovedpude | Nortex Premium

DKK 400,00 DKK 280,00

Her får du en dejlig økologisk hovedpude til baby. Hovedpuden er – ligesom dynerne i Nortex Premium-serien, fremstillet af et økologisk vår, som er skånsomt både for barnet og naturen. For en sikkerheds skyld har puden fire stikninger, så den forbliver “flad”, men stadig blød og i dejlig kvalitet.

Varenummer (SKU): D771 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Økologisk baby hovedpude

Pudevåret er fremstillet af ren økologisk bomuld. Du har derfor intet at bekymre dig om, hvis dit barn tygger lidt på hjørnet af puden. Puden er flad, så den passer perfekt til de behov, din baby har.

Hvorfor vælge en økologisk pude?

Med denne hovedpude tager vi hensyn til både din baby og naturen. Hele processen – fra bomuldsmark til færdig pude, er gennemført med respekt for naturen, de mennesker der arbejder med produktet og den endelige slutbruger af produktet. Der er taget vidtrækkende hensyn under bomuldsproduktionen, forbehandlingen af bomulden og den senere farvning. Derudover er der taget sociale hensyn i produktionslandet, som tilgodeser alt fra Fair Trade til arbejdernes foreningsfrihed.

Vi er gået hele linen ud og benytter selvfølgelig kun fyldmaterialer, der på samme måde viser hensyn til både natur, dyr og mennesker.

Puden er derfor fremstillet uden kunstgødning, afløvningsmidler, pesticider, ammoniak, klor, optisk hvidt, formaldehyd, benzen, AZO-farvestoffer og tungmetaller – listen er lang (faktisk endnu længere). Desuden er der taget sociale hensyn under fremstillingen.

Yderligere information

Mærker

Nortex

Kvalitet

PREMIUM

Størrelse

40×45 – baby hovedpude

Stof

Naturfarvet økologisk cambric 100% bomuld.

Duntype

Ungarske gåsedun

Bæreevne

768 CUIN (12)

Fyldvægt

40 G

Kantbånd

Sart organic green.

Allergi

Særdeles allergivenlig. Yderstoffet er duntæt og danner en membran, som forhindrer optagelse af allergener. Vask ved 60°C vil helt fjerne allergener fra produktet.

Pleje

Alle vores hovedpuder til børn kan vaskes ved 60°C med efterfølgende tørretumbling.

Garanti

5 år.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

black friday sale dyner og puder
personlige-gaver-som-varmer
black friday sale dyner og puder