fbpx
30%

Økologisk helårsdyne | 140x220cm | Nortex Premium

DKK 5.000,00 DKK 3.500,00

På lager

Dette er en dyne i økologisk bomuld fyldt med lækre gåsedun. En økologisk helårsdyne til dig, der vil kunne holde varmen hele året. Hvis du vælger en af vores dyner i den økologiske Premium-serie, kan du sove med god samvittighed.

Varenummer (SKU): D722 Kategorier: , , , , Tags: ,

Gratis fragt i Danmark

1-2 dages levering

Gratis fyldregulering

Se eller afhent i butikken

Havnegade 21, Odense

Beskrivelse

Økologisk helårsdyne

Med denne helårsdyne går du hverken på kompromis med kvaliteten eller miljøet. Helårsdynen er god til dig, som har brug for en dyne, der kan bruges på alle tider af året eller som en primær dyne, der efter sæson udskiftes med en sommer- og/ eller vinterdyne. Dynen består af gode ungarske gåsedun, som sikrer dig en god nattesøvn i mange år frem.

I vores Nortex Premium-serie er der lagt vægt på høj kvalitet, bæredygtighed og naturen til en overkommelig pris.

Hvorfor vælge en økologisk dyne?

Med denne dyne tager vi hensyn til både dig og naturen. Hele processen – fra bomuldsmark til færdig dyne, er gennemført med respekt for naturen, de mennesker der arbejder med produktet og den endelige slutbruger af produktet. Der er taget vidtrækkende hensyn under bomuldsproduktionen, forbehandlingen af bomulden og under den senere farvning. Derudover er der taget sociale hensyn i produktionslandet, som tilgodeser alt fra Fair Trade til arbejdernes foreningsfrihed.

Vi er gået hele linen ud og benytter selvfølgelig kun fyldmaterialer, der ligeledes viser hensyn til både natur, dyr og mennesker.

Dynen er derfor fremstillet uden kunstgødning, afløvningsmidler, pesticider, ammoniak, klor, optisk hvidt, formaldehyd, benzen, AZO-farvestoffer og tungmetaller – listen er lang (faktisk endnu længere). Desuden er der taget sociale hensyn under fremstillingen.

Yderligere information

Mærker

Nortex

Kvalitet

PREMIUM

Størrelse

140×220 – lang enkeltdyne

Stof

Naturfarvet økologisk cambric 100% bomuld.

Duntype

Ungarske gåsedun

Bæreevne

768 CUIN (12)

Fyldvægt

690 G

Kantbånd

Grøn bomuld.

Allergi

Særdeles allergivenlig. Yderstoffet er duntæt og danner en membran, som forhindrer optagelse af allergener. Vask ved 60°C vil helt fjerne allergener fra produktet.

Pleje

Alle vores dyner til børn kan vaskes ved 60°C med efterfølgende tørretumbling.

Garanti

5 år.